De gemeente Oldebroek kent vele vrijwilligersorganisaties, die iets voor de inwoners van Oldebroek willen betekenen. Het Platform Informele Ondersteuning stelt deze graag aan u voor. Zodat u weet bij welke organisaties u terecht kunt voor dienstverlening, ondersteuning en hulp. Deze maand: De Huiskamer van Wezep.

Er is altijd gezelligheid in De Huiskamer van Wezep, want steeds meer inwoners weten de weg naar De Huiskamer te vinden. De huiskamer is een inloophuis, een plek voor jong en oud. Inwoners kunnen elkaar ontmoeten en zelf activiteiten starten. Nu natuurlijk volgens de coronamaatregelen. Komt u ook eens langs? U bent van harte welkom van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, Meidoornpassage 16.

De Paskamer

In De Paskamer is nette en schone kleding te koop voor een zacht prijsje. Op dit moment kost een artikel slechts 1 euro. Inwoners met een voedselbankpas mogen gratis kleding uitzoeken. De Paskamer is geopend op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. Heeft u goede en schone kleding dat niet meer wordt gedragen? Lever het dan in bij De Paskamer of bij De Huiskamer. Wij kunnen er weer veel mensen blij mee maken.

De Schatkamer

Op zoek naar een leuk cadeau? Loop dan op dinsdag- of donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.00 uur eens binnen bij de Schatkamer. Hier worden artikelen verkocht die gemaakt worden door inwoners tijdens de dagbesteding bij een zorginstelling.

De Eetkamer

Jenny Rotman serveert iedere vrijdag tussen 11.45 en 12.30 uur heerlijke zelfgemaakte soep met een broodje voor € 1,50. Aanmelden is niet nodig. Wel geldt: op is op. Komt u ook genieten van een kop soep en vooral ook de gezelligheid? Daarnaast blijft natuurlijk het Kunstlokaal van Teunie en haar exposities in De Huiskamer.

Nieuwe activiteiten

Er worden steeds nieuwe initiatieven ontwikkeld. Enerzijds om in de Huiskamer nog meer activiteiten aan te kunnen bieden en anderzijds om ervoor te zorgen dat er toch geld in de kas komt, waardoor De Huiskamer kan blijven bestaan. Het pand mag gratis worden gebruikt van eigenaar Dick van de Hoven van de Plus. Alles wat er georganiseerd wordt is low-budget en dat heeft zo zijn charmes.

Op zoek naar nieuwe ruimte

Door de bouwplannen, die in een steeds verder gevorderd stadium komen, is De Huiskamer van Wezep op zoek naar een nieuwe locatie. Heeft u een idee of een ruimte beschikbaar? Laat het weten!

Informatie

Voor vragen kunt u contactopnemen met De Huiskamer van Wezep via telefoonnummer 06 83 98 83 57. Of kijk voormeer informatie op www.huiskamervanwezep.nl.

Contact met het PIO

Heeft u vragen of suggesties voor het PIO? Deze zijn welkom via tel.038 844 00 58 of 06 44 86 77 76(Kees de Jong) of via mailadres:pio.oldebroek@gmail.com (Ina Mol)

Pin It on Pinterest