Veel Oldebroekers willen iets doen. Het is mooi dat we er ook op dat vlak voor elkaar zijn in Oldebroek. Er zijn veel manieren om een steentje bij te dragen.

Centraal meldpunt

De website OldebroekHelptOekraïne is het centrale meldpunt voor al uw vragen en voor uw aanbod. Zo zorgen we voor overzicht en duidelijkheid. En zo kunnen we als hulpverlenende organisaties onze krachten bundelen en dat doen wat er nodig is.

OldebroekHelptOekraïne

OldebroekhelptOekraïne is een initiatief van de samenwerkende informele vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Oldebroek (PIO), de kerken verenigd in het Diaconaal Platform gemeente Oldebroek (DPGO) en het Sociaal Team gemeente Oldebroek. U kunt hier terecht met uw aanbod om te helpen maar ook met een vraag om ondersteuning. Het doel is met elkaar doen wat er nodig is om de vluchtelingen in Oldebroek een goede en veilige plaats te bieden.

Hoe werkt het centrale meldpunt van OldebroekHelptOekraïne?

U kunt als contactpersoon of gastgezin van Oekraïense vluchtelingen uw hulpvraag melden door hier te klikken of door bovenaan op de button. Wilt u hulp bieden? Klik hier of bovenaan op de button ‘Ik wil helpen’. De coördinator van Present Oldebroek zal contact met u opnemen als er een passende hulpvraag/aanbod is.

Pin It on Pinterest