Samen kerst wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Het is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Wezep. Het wordt een aangepaste Samen Kerst vanwege de corona maar de organisatie vindt het belangrijk om juist nu betrokken en met aandacht er wel te zijn.

Zaterdag 18 december zullen er i.s.m. Stichting Present een aantal buiten klussen worden gerealiseerd. Er zal vooraf een muzikale film in kerstsfeer gemaakt worden i.s.m. de LOCO. Deze film wordt naar alle verzorgingshuizen toegestuurd en daar op zaterdag 18 december vertoond worden in de huiskamers.

Deze film zal dan ook te zien zijn op LOCO TV.

Er zullen ook lichtjes worden rondgebracht door vrijwilligers die zich daarvoor hebben opgegeven. Lichtjes die bedoeld zijn voor mensen die wel een bemoediging kunnen gebruiken.

De PIO leden en hun achterban worden bij deze opgeroepen om via de website www.samenkerst.com namen van mensen hiervoor op te geven. Het opgeven van namen kan tot 12 december. Vorig jaar zijn er ruim 250 lichtjes coronaproof afgegeven met vaak mooie gesprekken en ontmoetingen.

Vrijdag 24 december zullen er goed gevulde tassen naar mensen worden gebracht die dit wel kunnen gebruiken. Dit is i.p.v. de gezamenlijke kerstmaaltijd.

Op kerstavond is er om 20.00 uur een kerstviering i.s.m. verschillende koren en een korte overdenking. Deze viering wordt uitgezonden op

Pin It on Pinterest