Verhalen

“Veel inwoners doen belangeloos iets voor een ander. Dat is onbetaalbaar. Nog krachtiger wordt het als deze vrijwilligers(-organisaties) zich bundelen. Dat zie je bij het Platform Informele Ondersteuning: samenkracht! Zo’n 16 organisaties beseffen dat zij samen het verschil kunnen maken voor inwoners. Dank!” Liesbeth Vos-van de Weg Wethouder gemeente Oldebroek Sociaal Domein.


“De samenleving moet het steeds meer van vrijwillige inzet hebben. En die inzet is niet vanzelfsprekend. Daarom vind ik het PIO zo waardevol. Het platform verbindt ons als vrijwilligers en organisaties om samen sterker te staan.”   Kees de Jong Voorzitter PIO en lid Diaconaal Platform Gemeente Oldebroek.


“Door de overleggen met mede-vrijwilligers, leden van het PIO, heb ik meer en bredere hulp kunnen verlenen aan onze naasten in de gemeente Oldebroek. Je weet wie je kunt benaderen; hoe mooi is het elkaar te inspireren en samen te werken!”   Karin Kreuger-Langerak Coördinator Vrijwillige Thuishulp NPV.


“Voor mij als vrijwilliger bij de Voedselbank is het PIO een belangrijk orgaan om contacten te kunnen onderhouden met andere vrijwilligersorganisaties. Daardoor kan ik klanten die dat wensen informeren en verwijzen, zodat zij met hulp van meerdere organisaties een moeilijke periode achter zich kunnen laten.” Jan-Willem Bleijenberg Intaker/contactpersoon Voedselbank Elburg – Oldebroek.

Pin It on Pinterest